Fliserens og imprægnering

FLISERENS OG IMPRÆGNERING


Hvorfor skifte sine fliser?

RENS FRA KUN 25 KR. PR.M2

 

Rensningen

Er dine fliser på terrassen, indkørsel eller havegang beskidte med indgroet snavs, alger og flisepest anbefaler vi en fliserens.
En fliserens fra Sydfyns Fliserens foretages med 90gr varmt vand og fjerner derfor effektivt skidtet på fliserne og den oprindelige farve kommer frem igen.

Som en bonus fjernes også skidt og mos mellem fliserne.

Vi renser kun med rent vand uden nogen form for kemi!

Efter fliserne er renset bliver hele arealet spulet rent og får efterfølgende en algeskum behandling som desinficerer fliserne og dræber de små algesporer som evt. måtte sidde tilbage.

Overfladerenser med 90gr. varmt vand:

Overfladerenser med 90gr. varmt vand:

Før og efter rens

Algeskum behandling efter rens

Imprægnering

Vi anbefaler at man efter en fliserens giver fliserne en nanoimprægnering. Imprægneringen gør det svære for alger og flisepest at sætte sig i fliserne. 

Imprægnering er helt farveløs og sprøjtes ud på de rene og tørre fliser. Vil du have nyt fuge sand på anbefaler vi at du venter 24 timer efter imprægneringen så den er hærdet helt op.

Imprægnering af betonfliser

Vi bruger KUN kvalitetsprodukter! 

Serviceabonnement


Så er arbejdet færdig og du kan nyde dine rene og flotte fliser! Det skulle de gerne blive ved med, så derfor er det vigtigt at fliserne bliver vedligeholdt med en algevæske hvert år.

Hvis du tegner et serviceabonnement kommer vi og vedligeholder dine fliser 1 gang om året med en algebehandling. Så er du sikret rene og flotte fliser i mange år.

Vi husker dig og sender en sms/mail inden vi kommer.

Spørg efter pris på et serviceabonnement til dine fliser efter din rensning. Det er billigere end du tror!

Få lavet en helt gratis prøve rens af dine fliser

Er du i tvivl om hvordan dine gamle og slidte fliser ville komme til at se udefter en fliserens, tilbyder vi helt gratis at lave en lille prøve rens af dine fliser (ca. 1m2) Prøven er helt uforpligtende og du kan derefter selv vurdere om du vil ofre en rens.