Algebehandling af tag

Få et rent og pænt tag med en effektiv algebehandling


Få et rent og pænt tag med en effektiv algebehandling

Mos og alger sidder overalt på taget. Afhængig af de forskellige arter kan de have mange forskellige farver. Den grønne alge er den mest almindelige, men de kan også være brune, grå og gule.
En algebehandling fra Sydfyns Fliserens

udrydder alle typer alger, så dit tag igen fremstår pænt og velholdt!

Fra kr. 875,-
for "almindelige" villaer med bolig areal op til 250m2

Hvorfor holde taget fri for alger?Det er der flere gode grunde til. I værste fald kan algerne ødelægge dit tag. Algernes rødder opsuger fugten. Når frosten kommer udvider algerne sig og du risikerer at dine tagsten eller tagplader, frostsprænger eller løsner sig.

Rent kosmetisk fremstår et algefrit tag også pænere med sin oprindelige farve og ser mere velholdt ud. Derudover er våde alger meget glatte. Ved at fjerne algerne bliver dit tag mere sikkert at gå/kravle på hvis du selv, skorstensfejeren eller håndværkerne skal op på taget.

Hvad gør vi?


Vi sprøjter dit tag med en special godkendt væske som går ind og nedbryder cellerne i algerne. Algerne dør og slipper gradvist taget.
Vi står for det meste nede på jorden og med en lang lanse kan vi nå langt de fleste tage. Nogle gange skal vi stå på en stige for at nå helt op, men vi går ikke på dit tag, hvilket gør at taget ikke skades ved tryk.
For at få den bedste virkning af algebehandlingen sprøjter vi kun i tørvejr og forholdsvis stille vindforhold.

Hvad skal du være opmærksom på?


Efter en algebehandling vil du ofte kort tid efter kunne se en ændring af algernes udseende.
Algerne vil langsomt blive nedbrydes over en periode på de næste 6 -12 mdr. Ved hjælp af regnen glider de ned af taget. Nogle typer alger nedbrydes hurtigere end andre, så hvornår taget er helt renset afhænger helt af hvilke type alger du har på taget. En ting er dog sikkert, de overlever ikke vores behandling!

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du har meget mos på taget, skal der oftest flere behandlinger til før det hele kommer af.

Det er vigtigt at du over denne periode løbende får tjekket dine tagrender, så de ikke stopper til. Selvfølgelig afhængig af hvor mange alger du havde på dit tag.


BEMÆRK: Algevæsken kan plette blomster og buske, derfor anbefaler vi at du sætter blomsterkrukker o. Lign væk hvis de står under tagrenden.

Større krukker, bede med sarte planter som ikke kan flyttes, sørger vi for at dække over

med plastik.

Vi ved at vores produkt virker, derfor har vi også 100% tilfredshedsgaranti!


Er dine alger ikke væk eller synligt svundet efter 12 mdr. kommer vi selvfølgelig og sprøjter dit tag igen, uden beregning! (gælder ikke mospuder)
Ønsker du algerne forsvinder på den hurtigst mulige måde, eller er dit tag dækket helt af mospuder, anbefaler vi at der udføres 2-3 algebehandlinger med en pause på ca. 2 mdr.

Spørg for en god pris!

Rabatordninger


Vi har markedets absolut laveste priser, men ved at gå sammen med din nabo eller genbo kan du spare yderlige 10% på behandlingen.


Serviceaftale


Vi anbefaler at du som minimum for algebehandlet dit tag hver 2.år. Dette gør at dit tag hele tiden fremstår pænt og vedligeholdt. Hvis man derimod venter til algerne først er kommet, skal man igen vente på at de forsvinder.
Ved at lave en fast service aftale, ved 1. eller 2.årigt besøg, sparer du yderligere 10 %
Vi passer dit tag og algebehandler når temperaturen og vindforholdene er til det. Du for selvfølgelig besked inden vi kommer til dig.